My Profile
Profile Avatar
Marimas Bikin Adem, Tidak Bikin Batuk
*******
*******, ******* *******
*******
******* ******* *******
Marimas bikin Adem Tidak Bikin Batuk - Marimas adalah salah satu syarikat yang menghasilkan pelbagai jenis minuman serbuk dengan pelbagai rasa. Pada awalnya hanya rasa oren yang cukup terkenal, tetapi sekarang telah berkembang menjadi kurang lebih 21 varian rasa yang menarik. Terdapat rasa jambu, strawberi, soursop, gula masam, epal, lemon, manga dan banyak lagi rasa yang menarik untuk dicuba.

Terdapat juga minuman serbuk dari pelbagai pilihan rasa oren segar, seperti jeruk Pontianak, oren segar, oren dan lemon. Marimas serbuk bikin adem tidak batuk buah-buahan rasa buah-buahan sangat menarik untuk dicuba, anda boleh merasakan kesegaran buah asalnya yang terdapat pada segelas minuman marimas ini. Pelbagai rasa yang ada dalam minuman serbuk ini tidak akan membuat anda bosan.

Apalagi di musim kemarau sangat nikmat mengambil Marimas, apalagi ditambah ais, kerana minum dalam keadaan sejuk lebih oke, dan nikmat..marimas juga mempunyai varian rasa yang sangat berbeza-beza, ada rasa strawbery, ada mangga, oren, limau, anggur, epal, dan lain sebagainya..sangat banyak sehingga tidak bias disebutkan satu per satu sangking banyaknya varian Marimas bikin adem tidak bikin batuk

Copyright 2011 by ReCAAP ISC  |  Privacy Statement  |  Terms Of Use